Video: Rob Goossens eist excuses van Lil' Kleine in RTL Boulevard

Video: Rob Goossens eist excuses van Lil' Kleine in RTL Boulevard

Vrijdag 10 februari 2023 om 21:27

Video: Rob Goossens eist excuses van <em>Lil' Kleine</em> in <em>RTL Boulevard</em> Na bijna een jaar zijn zwijgen trekt Lil Kleine vandaag eindelijk zijn mond open over de relatie met zijn ex Jaimie Vaes. Dat doet hij niet in een interview maar in z'n nieuwe single Herinnering, die hij samen met rapper Boef opnam. Jorik rapt dat hij niets liever wil dan de situatie achter zich laten maar voordat hij dat doet deelt hij nog een een paar dikke sneren uit aan de moeder van zijn kind, tot ongenoegen van RTL Boulevard-presentator Rob Goossens, die excuses wil. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Rob Goossens eist excuses van Lil' Kleine in RTL Boulevard

Na bijna een jaar zijn zwijgen trekt Lil Kleine vandaag eindelijk zijn mond open over de relatie met zijn ex Jaimie Vaes. Dat doet hij niet in een interview maar in z'n nieuwe single Herinnering, die hij samen met rapper Boef opnam. Jorik rapt dat hij niets liever wil dan de situatie achter zich laten maar voordat hij dat doet deelt hij nog een een paar dikke sneren uit aan de moeder van zijn kind, tot ongenoegen van RTL Boulevard-presentator Rob Goossens, die excuses wil.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's