VI gemist? Hélène geniet opnieuw van uitzending Mr. Frank Visser: ‘Zielig' (video)

VI gemist? Hélène geniet opnieuw van uitzending Mr. Frank Visser: ‘Zielig' (video)

Zaterdag 11 februari 2023 om 08:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em> gemist? Hélène geniet opnieuw van uitzending <em>Mr. Frank Visser</em>: ‘Zielig' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Vorige week bracht Hélène Hendriks al een fragment van Mr. Frank Vissser mee naar Vandaag Inside. Dat beviel zo goed, dat ze er vrijdag weer eentje bij zich had. 'Dit vind ik zo lekker om te zien.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Vorige week bracht Hélène Hendriks al een fragment van Mr. Frank Vissser mee naar Vandaag Inside. Dat beviel zo goed, dat ze er vrijdag weer eentje bij zich had. 'Dit vind ik zo lekker om te zien.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's