VI-tafel over breuk Peter Gillis en Nicol: 'Met deze man valt niet te leven' (video)

VI-tafel over breuk Peter Gillis en Nicol: 'Met deze man valt niet te leven' (video)

Zaterdag 11 februari 2023 om 09:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em>-tafel over breuk Peter Gillis en Nicol: 'Met deze man valt niet te leven' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside werd vrijdag gereageerd op de breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers. Ondanks dat de heren bang zijn dat zij nu als enige goede programma SBS6 voort moeten trekken, begrijpen ze de breuk maar al te goed. 'Met deze man valt niet te leven.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside werd vrijdag gereageerd op de breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers. Ondanks dat de heren bang zijn dat zij nu als enige goede programma SBS6 voort moeten trekken, begrijpen ze de breuk maar al te goed. 'Met deze man valt niet te leven.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's