De Avondshow: Arjen Lubach showt 'eindelijk' zijn oranje beren-pantoffels (video)

De Avondshow: Arjen Lubach showt 'eindelijk' zijn oranje beren-pantoffels (video)

Maandag 13 februari 2023 om 22:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow</em>: Arjen Lubach showt 'eindelijk' zijn oranje <em>beren-pantoffels</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Applaus voor onszelf: ons gasverbruik is historisch hard gedaald. En dat hebben we natuurlijk gedaan omdat we zo begaan zijn met de opwarming van de aarde. Of toch niet? Arjen Lubach heeft in ieder geval al het hele seizoen zijn oranje beren-pantoffels aan. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow: Arjen Lubach showt 'eindelijk' zijn oranje beren-pantoffels (video)

Applaus voor onszelf: ons gasverbruik is historisch hard gedaald. En dat hebben we natuurlijk gedaan omdat we zo begaan zijn met de opwarming van de aarde. Of toch niet? Arjen Lubach heeft in ieder geval al het hele seizoen zijn oranje beren-pantoffels aan.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's