RTL Boulevard op zoek naar spannend liefdesgeheim van Nicolette van Dam op Valentijnsdag

RTL Boulevard op zoek naar spannend liefdesgeheim van Nicolette van Dam op Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari 2023 om 10:32

<em>RTL Boulevard</em> op zoek naar spannend liefdesgeheim van <em>Nicolette van Dam</em> op <em>Valentijnsdag</em> Op Valentijnsdag is RTL Boulevard op zoek naar het liefdesgeheim van BN-ers en hun partner. De meesten geven een diplomatiek en saai antwoord. Kay Greidanus komt met een mooie slogan. Kaj van der Voort komt bijna niet uit zijn woorden. Nicolette van Dam vertelt dat ze op deze dag haar 16 jarig samenzijn met partner Bas Smit viert en wil best haar geheim onthullen: ''Ik denk dat je het altijd spannend voor elkaar moet houden." Actrice Bo Maerten is explicieter in haar onthulling en antwoordt lachend: "Ik wou zeggen seks!'' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vijf tips voor een perfecte Valentijndate, Joe Biden geeft er één (De Telegraaf) Bekijk deze video » Zie: Miljuschka Witzenhausen wordt enorm zenuwachtig van erotische foodinfluencers Bekijk deze video » Arjen Lubach studeert liefdesbrief naar 'langstzittend premiertje' Mark Rutte (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard op zoek naar spannend liefdesgeheim van Nicolette van Dam op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag is RTL Boulevard op zoek naar het liefdesgeheim van BN-ers en hun partner. De meesten geven een diplomatiek en saai antwoord. Kay Greidanus komt met een mooie slogan. Kaj van der Voort komt bijna niet uit zijn woorden. Nicolette van Dam vertelt dat ze op deze dag haar 16 jarig samenzijn met partner Bas Smit viert en wil best haar geheim onthullen: ''Ik denk dat je het altijd spannend voor elkaar moet houden." Actrice Bo Maerten is explicieter in haar onthulling en antwoordt lachend: "Ik wou zeggen seks!''

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's