URK! gemist? Gerda wil naam dochtertje nog niet aan haar moeder verklappen

URK! gemist? Gerda wil naam dochtertje nog niet aan haar moeder verklappen

Woensdag 15 februari 2023 om 12:00

URK! is dinsdagavond weer van start gegaan, met het achtste seizoen alweer. Teun Föhn en (bijna) alle andere bekende gezichten zijn uiteraard wederom van de partij en maken direct weer de nodige 'spannende' avonturen mee. Ook zien we Gerda in gesprek met haar nieuwsgierige moeder Jannie over de naam van haar, op dat moment nog ongeboren, dochtertje.

Hieronder zie je de hele aflevering van URK! van dinsdag 14 februari. Na 34min00 zie je het gesprek tussen Gerda en haar moeder

<em>URK! gemist?</em> Gerda wil naam dochtertje nog niet aan haar moeder verklappen URK! is dinsdagavond weer van start gegaan, met het achtste seizoen alweer. Teun Föhn en (bijna) alle andere bekende gezichten zijn uiteraard wederom van de partij en maken direct weer de nodige 'spannende' avonturen mee. Ook zien we Gerda in gesprek met haar nieuwsgierige moeder Jannie over de naam van haar, op dat moment nog ongeboren, dochtertje. Hieronder zie je de hele aflevering van URK! van dinsdag 14 februari. Na 34min00 zie je het gesprek tussen Gerda en haar moeder URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook URK! is terug: 'Veel actie in nieuwe seizoen en alles over bevalling Gerda' Bekijk deze video » WAT!? Michael van der Plas op date met ex Peter Gillis, Nicol? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
URK! gemist? Gerda wil naam dochtertje nog niet aan haar moeder verklappen

URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's