URK! is terug: 'Veel actie in nieuwe seizoen en alles over bevalling Gerda'

URK! is terug: 'Veel actie in nieuwe seizoen en alles over bevalling Gerda'

Greetje Bosma en Teun Föhn waren in Amsterdam om het nieuwe seizoen van URK!, dat dinsdagavond van start gaat, te promoten. Wat voor avonturen gaan ze allemaal beleven de komende weken en hoe is het met de jonge moeders Gerda en Mathilde? 'Het is echt de moeite waard om even te kijken, er is heel veel actie.'

Bekijk het hele gesprek en beelden van het nieuwe seizoen van URK! hieronder, in de video van Shownieuws

<em>URK!</em> is terug: 'Veel actie in nieuwe seizoen en alles over bevalling Gerda' Greetje Bosma en Teun Föhn waren in Amsterdam om het nieuwe seizoen van URK!, dat dinsdagavond van start gaat, te promoten. Wat voor avonturen gaan ze allemaal beleven de komende weken en hoe is het met de jonge moeders Gerda en Mathilde? 'Het is echt de moeite waard om even te kijken, er is heel veel actie.' Bekijk het hele gesprek en beelden van het nieuwe seizoen van URK! hieronder, in de video van Shownieuws Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: hond Gerda en Klaas (URK!) geeft pasgeboren Maily 'kusjes' Bekijk deze video » URK!: Gerda's dochtertje Maily krijgt bezoek van haar nichtje (foto) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV