Lang Leve de Liefde Tonnie: 'Ik hou van een man die kan koken'

Lang Leve de Liefde Tonnie: 'Ik hou van een man die kan koken'

Woensdag 15 februari 2023 om 14:44

Tonnie is de dominante van de twee tijdens hun date. Gelukkig voor haar kan hij ook koken. Macaroni staat op het menu en daar gaan ze samen een lijstje voor maken.

Bekijk hieronder de video van Lang Leve De Liefde.

<em>Lang Leve de Liefde</em> Tonnie: 'Ik hou van een man die kan koken' Tonnie is de dominante van de twee tijdens hun date. Gelukkig voor haar kan hij ook koken. Macaroni staat op het menu en daar gaan ze samen een lijstje voor maken. Bekijk hieronder de video van Lang Leve De Liefde. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Ouder stel in Lang Leve de Liefde op zoek naar ware liefde maar niet vanwege een hoog libido! Bekijk deze video » Joël in Lang Leve de Liefde: 'Ik zou een beetje een teasend appje sturen' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Cliff kruipt op Maud, die eigenlijk een half jaar geen seks wil... Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's