Ouder stel in Lang Leve de Liefde op zoek naar ware liefde maar niet vanwege een hoog libido!

Ouder stel in Lang Leve de Liefde op zoek naar ware liefde maar niet vanwege een hoog libido!

Dinsdag 14 februari 2023 om 11:40

In Lang Leve de Liefde zien we een ouder stel dat nog op zoek is naar de ware liefde. Ontbijt op bed maken ze geen van beide, ondeugend zijn ze niet (meer) en een hoog libido hebben ze niet. Een 'Match Made in Heaven'?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Ouder stel in <em>Lang Leve de Liefde</em> op zoek naar ware liefde maar niet vanwege een hoog libido! In Lang Leve de Liefde zien we een ouder stel dat nog op zoek is naar de ware liefde. Ontbijt op bed maken ze geen van beide, ondeugend zijn ze niet (meer) en een hoog libido hebben ze niet. Een 'Match Made in Heaven'? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Die croissant stinkt!' Bekijk deze video » Maud in Lang Leve De Liefde: 'Ik ga vaak zat vreemd, een relatie boeit mij niet' Bekijk deze video » Joël in Lang Leve de Liefde: 'Ik zou een beetje een teasend appje sturen' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's