Lang Leve de Liefde: Cliff kruipt op Maud, die eigenlijk een half jaar geen seks wil...

Lang Leve de Liefde: Cliff kruipt op Maud, die eigenlijk een half jaar geen seks wil...

Dinsdag 14 februari 2023 om 13:07

Maud, die eerder al liet weten regelmatig vreemd te gaan, zoekt graag grenzen op. Toch laat ze haar date ook weten al vijf maanden geen seks te hebben gehad: 'Ik wil het liefst een half jaar aantikken.'

Cliff kruipt op zijn date
Daar gaan de kansen van Cliff in het Lang Leve de Liefde-huis... of toch niet? Als 's avonds het licht uitgaat kruipt hij namelijk al snel bovenop zijn date. Hoe dat afloopt zie je hieronder:

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Cliff kruipt op Maud, die eigenlijk een half jaar geen seks wil... Maud, die eerder al liet weten regelmatig vreemd te gaan, zoekt graag grenzen op. Toch laat ze haar date ook weten al vijf maanden geen seks te hebben gehad: 'Ik wil het liefst een half jaar aantikken.' Cliff kruipt op zijn dateDaar gaan de kansen van Cliff in het Lang Leve de Liefde-huis... of toch niet? Als 's avonds het licht uitgaat kruipt hij namelijk al snel bovenop zijn date. Hoe dat afloopt zie je hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Maud in Lang Leve De Liefde: 'Ik ga vaak zat vreemd, een relatie boeit mij niet' Bekijk deze video » Ouder stel in Lang Leve de Liefde op zoek naar ware liefde maar niet vanwege een hoog libido! Bekijk deze video » Joël in Lang Leve de Liefde: 'Ik zou een beetje een teasend appje sturen' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's