Carla in Je huis op orde: "Ik durfde niet te zeggen dat ik m'n beertje miste" (video)

Carla in Je huis op orde: "Ik durfde niet te zeggen dat ik m'n beertje miste" (video)

Woensdag 15 februari 2023 om 22:12

In Je huis op orde gaat Victor Brandt en zijn team Carla helpen. In een gesprek met Carla en haar dochters komt de trieste reden voor haar verzamelwoede naar boven. Toen zij negen of tien jaar oud was, heeft ze haar teddybeer weggedaan en daar was ze nog niet klaar voor. "Ik durfde niet te zeggen dat ik m'n beertje miste", zo vertelt ze aan Victor. Ze is 14 jaar later op zoek gegaan en heeft hem gevonden!

Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder.

Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Carla in <em>Je huis op orde</em>: &quot;Ik durfde niet te zeggen dat ik m'n beertje miste&quot; (video) In Je huis op orde gaat Victor Brandt en zijn team Carla helpen. In een gesprek met Carla en haar dochters komt de trieste reden voor haar verzamelwoede naar boven. Toen zij negen of tien jaar oud was, heeft ze haar teddybeer weggedaan en daar was ze nog niet klaar voor. "Ik durfde niet te zeggen dat ik m'n beertje miste", zo vertelt ze aan Victor. Ze is 14 jaar later op zoek gegaan en heeft hem gevonden! Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder. Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Je huis op orde: Tessa heeft zich door jeugdtrauma omringd met spullen Bekijk deze video » Viktor Brand in Je huis op orde tegen Mandy: 'Het klinkt overspannen' Bekijk deze video » Zie: Viktor Brand gelooft zijn ogen niet: 'Oh nee, jongens wat een bende' Bekijk deze video »
TV :
Carla in Je huis op orde: "Ik durfde niet te zeggen dat ik m'n beertje miste" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's