Big Brother: Chiara ontdekt dat Michelangelo haar toch heeft genomineerd

Big Brother: Chiara ontdekt dat Michelangelo haar toch heeft genomineerd

Donderdag 16 februari 2023 om 13:14

In Big Brother worden de bewoners niet alleen 24/7 gevolgd, er worden in het huis ook spelletjes gespeeld. Zo moeten de kandidaten elkaar nomineren en niet iedereen is daar even eerlijk over. Chiara vraagt Michelangelo naar de nominaties, maar hij speelt geen open kaart. Even later ontdekt ze via de anderen dat hij haar toch heeft genomineerd…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Chiara ontdekt dat Michelangelo haar toch heeft genomineerd In Big Brother worden de bewoners niet alleen 24/7 gevolgd, er worden in het huis ook spelletjes gespeeld. Zo moeten de kandidaten elkaar nomineren en niet iedereen is daar even eerlijk over. Chiara vraagt Michelangelo naar de nominaties, maar hij speelt geen open kaart. Even later ontdekt ze via de anderen dat hij haar toch heeft genomineerd… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: ‘gepeste’ Jason vindt een vriend in Michelangelo Bekijk deze video » Chiara in Big Brother na discussie over nominatie: "Mijn vertrouwen naar Ali is nul komma nul nul nul" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's