Lang Leve de Liefde: 'Mij tot hoogtepunt brengen is best wel een dingetje'

Lang Leve de Liefde: 'Mij tot hoogtepunt brengen is best wel een dingetje'

Vrijdag 17 februari 2023 om 10:35

Hans pakt een vragenkaartje waarop staat 'Wanneer vind jij dat iemand goed is in bed?' en gaat vervolgens eens even goed zitten voor het antwoord van zijn date. Die is duidelijk: 'Dat hij lang volhoudt, niet gelijk tot zijn hoogtepunt komt. En mij ook een hoogtepunt kan brengen, want dat is best nog wel een dingetje.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: 'Mij tot <em>hoogtepunt</em> brengen is best wel een dingetje' Hans pakt een vragenkaartje waarop staat 'Wanneer vind jij dat iemand goed is in bed?' en gaat vervolgens eens even goed zitten voor het antwoord van zijn date. Die is duidelijk: 'Dat hij lang volhoudt, niet gelijk tot zijn hoogtepunt komt. En mij ook een hoogtepunt kan brengen, want dat is best nog wel een dingetje.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Nick in Lang Leve de Liefde: Jij moet een schop onder je reet hebben' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's