Zien: binnenkijken in het nieuwe huis van André Hazes (video)

Zien: binnenkijken in het nieuwe huis van André Hazes (video)

Vrijdag 17 februari 2023 om 20:28

André Hazes heeft een nieuw huis, zo deelde hij vol trots op Instagram. RTL Boulevard laat zien hoe het stulpje er van binnen uit ziet.

Lees verder onder de video.

Zien: binnenkijken in het nieuwe huis van <em>André Hazes</em> (video) André Hazes heeft een nieuw huis, zo deelde hij vol trots op Instagram. RTL Boulevard laat zien hoe het stulpje er van binnen uit ziet. Lees verder onder de video. GelukkigNa jarenlang een slopend leven te hebben geleid vol verslavingen is André Hazes fitter, gezonder en gelukkiger dan ooit. De zanger blijft inmiddels al langer dan een jaar weg van verdovende middelen en dat zorgt voor heel wat positieve veranderingen in zijn leven, waaronder een eigen huis. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: zo ziet het nieuwe huis van Mart Hoogkamer eruit (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: binnenkijken in het nieuwe huis van André Hazes (video)

Gelukkig
Na jarenlang een slopend leven te hebben geleid vol verslavingen is André Hazes fitter, gezonder en gelukkiger dan ooit. De zanger blijft inmiddels al langer dan een jaar weg van verdovende middelen en dat zorgt voor heel wat positieve veranderingen in zijn leven, waaronder een eigen huis.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's