Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er zijn nog vier kandidaten en een Mol in het spel na het afvallen van Nabil in de vorige aflevering. Na een bloedstollend spannende eliminatie kwam Soy als laatste door de deur. Wie is de volgende? Alle fragmenten uit deze uitzending Zaterdag 18 februari in Wie is de Mol?: wie wint een afspraak met de Mol? Bekijk deze video » Gespannen sfeer tijdens Wie is de Mol? Bekijk deze video » MolafspraakIn de promo voor deze aflevering zagen we onder meer een opdracht met paraglides waarin het lijkt alsof Jurre iets verkeerd doet. Verder worden er drie opdrachten gedaan, waarbij de winnaar (één kandidaat) een afspraak krijgt met de Mol. We zijn nu al benieuwd hoe dat er uit gaat zien... MollenNa het vertrek van Nabil zijn er nog vijf mogelijke Mollen. Jurre is daarvan verreweg de meest verdachte kandidaat met 27% van de verdenkingen. De rest van het veld zit dicht bij elkaar: Daniel heeft 19% van de verdenkingen. Soy, Anke en Ranomi hebben alle drie 18%. Bekijk ook Wie is de Mol?: kandidaten mogen de kisten open maken, ''Eindelijk'' Bekijk deze video » Wie is de Mol?: fout in testvraag van de app, is Soy niet de Mol? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 18 February 2023 om 21:37

Er zijn nog vier kandidaten en een Mol in het spel na het afvallen van Nabil in de vorige aflevering. Na een bloedstollend spannende eliminatie kwam Soy als laatste door de deur. Wie is de volgende?

Molafspraak
In de promo voor deze aflevering zagen we onder meer een opdracht met paraglides waarin het lijkt alsof Jurre iets verkeerd doet. Verder worden er drie opdrachten gedaan, waarbij de winnaar (één kandidaat) een afspraak krijgt met de Mol. We zijn nu al benieuwd hoe dat er uit gaat zien...

Mollen
Na het vertrek van Nabil zijn er nog vijf mogelijke Mollen. Jurre is daarvan verreweg de meest verdachte kandidaat met 27% van de verdenkingen. De rest van het veld zit dicht bij elkaar: Daniel heeft 19% van de verdenkingen. Soy, Anke en Ranomi hebben alle drie 18%.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's