Video: reddingswerkers én honden terug uit aardbevingsgebied uit Turkije

Video: reddingswerkers én honden terug uit aardbevingsgebied uit Turkije

Zondag 19 februari 2023 om 12:55

Video: reddingswerkers én honden terug uit aardbevingsgebied uit Turkije Teams van Samenwerkende Reddingshonden Organisaties (SRO) zijn zaterdagavond geland op Schiphol. De reddingswerkers en -honden waren in het aardbevingsgebied in de Turkse provincie Hatay, waar ze tien mensen levend onder het puin vandaan hebben weten te halen. Ze werden onthaald door familieleden met spandoeken. De overlevenden in de Turkse provincie Hatay zijn gelokaliseerd door verschillende zoekteams, waaronder minimaal 4 van de 10 overlevenden door Signi zoekhonden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Huisartsen trekken aan de bel: 'Mensen mogen niet ziek worden van armoede' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser (19) overleden bij ongeval in Noordwijkerhout (video) Bekijk deze video »
TV :

Teams van Samenwerkende Reddingshonden Organisaties (SRO) zijn zaterdagavond geland op Schiphol. De reddingswerkers en -honden waren in het aardbevingsgebied in de Turkse provincie Hatay, waar ze tien mensen levend onder het puin vandaan hebben weten te halen. Ze werden onthaald door familieleden met spandoeken.

De overlevenden in de Turkse provincie Hatay zijn gelokaliseerd door verschillende zoekteams, waaronder minimaal 4 van de 10 overlevenden door Signi zoekhonden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's