Hart van Nederland: fietser (19) overleden bij ongeval in Noordwijkerhout (video)

Hart van Nederland: fietser (19) overleden bij ongeval in Noordwijkerhout (video)

Zondag 19 februari 2023 om 10:48

<em>Hart van Nederland</em>: fietser (19) overleden bij ongeval in Noordwijkerhout (video) Op de Leidsevaart in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout is in de nacht van zaterdag op zondag iemand omgekomen bij een ongeval. Het om een 19-jarige fietser uit Hillegom. De man werd gevonden door voorbijgangers die meteen alarm sloegen, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Amsterdamse 'politiekat' gaat viral over de hele wereld Bekijk deze video » Zie: 3000 kilo dierenvoeding naar Turkije: 'Dieren zijn net zo belangrijk als mensen' Bekijk deze video » Huisartsen trekken aan de bel: 'Mensen mogen niet ziek worden van armoede' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de Leidsevaart in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout is in de nacht van zaterdag op zondag iemand omgekomen bij een ongeval. Het om een 19-jarige fietser uit Hillegom. De man werd gevonden door voorbijgangers die meteen alarm sloegen, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's