Boef blikt in Humberto terug op RTL Late Night-moment 2016: 'Heeft miljoenen gekost'

Boef blikt in Humberto terug op RTL Late Night-moment 2016: 'Heeft miljoenen gekost'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto Op Zaterdag van zaterdag 18 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto Op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Rapper Boef was zaterdag te gast in Humberto op Zaterdag en daar keek hij een moment in 2016 terug van RTL Late Night, waar Boef niet al te goed voor de dag kwam.

Boef blikt in <em>Humberto</em> terug op <em>RTL Late Night</em>-moment 2016: 'Heeft miljoenen gekost' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto Op Zaterdag van zaterdag 18 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto Op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Rapper Boef was zaterdag te gast in Humberto op Zaterdag en daar keek hij een moment in 2016 terug van RTL Late Night, waar Boef niet al te goed voor de dag kwam. AlbumHet was twee jaar lang stil, maar nu is Boef terug met het nieuwe album Luxeprobleem. Bij Humberto vertelde hij over het spraakmakende interview dat hij eerder had met Humberto Tan in RTL Late Night. 'Dit heeft me miljoenen gekost.' Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Boef blikt in Humberto terug op RTL Late Night-moment 2016: 'Heeft miljoenen gekost'

Album
Het was twee jaar lang stil, maar nu is Boef terug met het nieuwe album Luxeprobleem. Bij Humberto vertelde hij over het spraakmakende interview dat hij eerder had met Humberto Tan in RTL Late Night. 'Dit heeft me miljoenen gekost.'

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV