In De Avondshow met Arjen Lubach 'gesprek' tussen Kaag en Twentse fakkelboeren onder de loep

In De Avondshow met Arjen Lubach 'gesprek' tussen Kaag en Twentse fakkelboeren onder de loep

Dinsdag 21 februari 2023 om 09:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach neem Lubach het 'gesprek' dat D66 politicus Sigrid Kaag had met Twentse fakkelboeren in Diepenheim onder de loep. Van een gesprek kun je niet echt spreken laat Lubach horen. Na het incident staken verschillende politici haar een hart onder de riem via Twitter. Echter, van collega Geert Wilders moet Sigrid het niet hebben...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> 'gesprek' tussen <em>Kaag</em> en Twentse <em>fakkelboeren</em> onder de loep Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach neem Lubach het 'gesprek' dat D66 politicus Sigrid Kaag had met Twentse fakkelboeren in Diepenheim onder de loep. Van een gesprek kun je niet echt spreken laat Lubach horen. Na het incident staken verschillende politici haar een hart onder de riem via Twitter. Echter, van collega Geert Wilders moet Sigrid het niet hebben... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: Sigrid Kaag: 'Je staat er met vuur, het geeft een onveilig gevoel' Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Sigrid Kaag over demonstranten met fakkels, ''heel onveilig klimaat'' Bekijk deze video » HLF8: waarom is er zo veel onvreden tegenover Sigrid Kaag? Bekijk deze video »
TV :
In De Avondshow met Arjen Lubach 'gesprek' tussen Kaag en Twentse fakkelboeren onder de loep

Actuele video's

Meer actuele video's