De Avondshow met Arjen Lubach: actie voor Giro 555 met Frits Barend-meter

De Avondshow met Arjen Lubach: actie voor Giro 555 met Frits Barend-meter

Donderdag 16 februari 2023 om 09:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach is een ludieke actie opgezet om geld op te halen voor Giro 555, om de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië te helpen. Lubach komt namelijk met de Frits Barend-meter. Elke keer als zijn naam wordt genoemd, wordt door iedereen een euro gedoneerd…

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: actie voor Giro 555 met Frits Barend-meter Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach is een ludieke actie opgezet om geld op te halen voor Giro 555, om de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië te helpen. Lubach komt namelijk met de Frits Barend-meter. Elke keer als zijn naam wordt genoemd, wordt door iedereen een euro gedoneerd… Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: actie voor Giro 555 met Frits Barend-meter

Actuele video's

Meer actuele video's