Big Brother Chayron blikt terug op deelname, ''Chiara is vals''

Big Brother Chayron blikt terug op deelname, ''Chiara is vals''

Dinsdag 21 februari 2023 om 23:49

<em>Big Brother</em> Chayron blikt terug op deelname, ''Chiara is vals'' Deelnemer Chayron heeft het Big Brother huis moeten verlaten en vertelt in confessions over zijn ervaringen. Hij reageert op fragmenten tijdens het programma. ''Dat Chiara vals is dat weet ik al'' zegt Chayron. Bekijk het fragment van Big Brother hierboven. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Big Brother Chayron blikt terug op deelname, ''Chiara is vals''

Deelnemer Chayron heeft het Big Brother huis moeten verlaten en vertelt in confessions over zijn ervaringen. Hij reageert op fragmenten tijdens het programma. ''Dat Chiara vals is dat weet ik al'' zegt Chayron.

Bekijk het fragment van Big Brother hierboven.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's