Jinek: slimme zoekmachine Bing onthult ‘debattrucs’ van Mark Rutte

Jinek: slimme zoekmachine Bing onthult ‘debattrucs’ van Mark Rutte

Donderdag 23 februari 2023 om 09:09

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In Jinek legt Alexander Klöpping uit wat de nieuwe sensatie is in de tech-wereld: zoekmachine Bing. Eerder gebruikte vrijwel niemand deze zoekmachine, maar dit gaat wellicht veranderen. Bing is namelijk vernieuwd en komt zelf direct met antwoord op je vraag, na een zelf een online onderzoek te hebben uitgevoerd en het maken van een samenvatting. Klöpping stelt bijvoorbeeld de vraag welke ‘debattrucs’ premier Mark Rutte, die ook aan tafel zit, gebruikt. En daar komen heel wat antwoorden op…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: slimme zoekmachine Bing onthult ‘debattrucs’ van Mark Rutte Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. In Jinek legt Alexander Klöpping uit wat de nieuwe sensatie is in de tech-wereld: zoekmachine Bing. Eerder gebruikte vrijwel niemand deze zoekmachine, maar dit gaat wellicht veranderen. Bing is namelijk vernieuwd en komt zelf direct met antwoord op je vraag, na een zelf een online onderzoek te hebben uitgevoerd en het maken van een samenvatting. Klöpping stelt bijvoorbeeld de vraag welke ‘debattrucs’ premier Mark Rutte, die ook aan tafel zit, gebruikt. En daar komen heel wat antwoorden op… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: slimme zoekmachine Bing onthult ‘debattrucs’ van Mark Rutte

Actuele video's

Meer actuele video's