Video: vrachtwagen met kaas in brand op A67, weg richting Eindhoven dicht

Video: vrachtwagen met kaas in brand op A67, weg richting Eindhoven dicht

Vrijdag 24 februari 2023 om 17:32

Blijkbaar is kaas erg brandbaar. Daar kwam de brandweer achter op de A67 richting Eindhoven. Een vrachtwagen met kaas vatte vlam en het vuur laaide snel op.

Lees verder onder de video.

Video: <em>vrachtwagen met kaas</em> in brand op A67, weg richting Eindhoven dicht Blijkbaar is kaas erg brandbaar. Daar kwam de brandweer achter op de A67 richting Eindhoven. Een vrachtwagen met kaas vatte vlam en het vuur laaide snel op. Lees verder onder de video. KaasDe A67 richting Eindhoven is bij het Limburgse Helden voorlopig dicht door een brandende vrachtwagen. Volgens Rijkswaterstaat gaat het om een flinke lading kaas die vlam heeft gevat en is het vuur moeilijk te blussen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien! Beelden van schietpartij in Bunschoten-Spakenburg in Hart van Nederland Bekijk deze video » KiesHart: ontdek welke politicus op jou lijkt voor Provinciale Statenverkiezingen Bekijk deze video » Zien! NOS-gebouw op Media Park vol geplakt met post-its (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Kaas
De A67 richting Eindhoven is bij het Limburgse Helden voorlopig dicht door een brandende vrachtwagen. Volgens Rijkswaterstaat gaat het om een flinke lading kaas die vlam heeft gevat en is het vuur moeilijk te blussen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's