Bij van Duin op de Achterbank: Brigitte Kaandorp over bijzondere band ouders (video)

Bij van Duin op de Achterbank: Brigitte Kaandorp over bijzondere band ouders (video)

Vrijdag 24 februari 2023 om 22:16

<em>Bij van Duin op de Achterbank</em>: Brigitte Kaandorp over bijzondere band ouders (video) André van Duin brengt Brigitte Kaandorp naar Stadsschouwburg Haarlem. Onderweg vertelt ze over haar grote voorbeelden: Martine Bijl, Bette Midler en ome Leo. Ook vertelt ze over haar vader, die nooit goed kon zeggen dat hij trots op haar was. 'Hij zat altijd te zweten en te puffen in de zaal.' Later kwam dat toch nog goed. Bij Van Duin op de Achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de Achterbank terugkijken bij Gids.tv. Jochem Myjer Bij van Duin op de Achterbank: ''humor is de beste medicijn'' Bekijk deze video » Jochem Myjer vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video) Bekijk deze video » Brigitte Kaandorp in Bij Van Duin op de achterbank: ‘Kunnen we naar de wc hier?’ Bekijk deze video »
TV :
Bij van Duin op de Achterbank: Brigitte Kaandorp over bijzondere band ouders (video)

André van Duin brengt Brigitte Kaandorp naar Stadsschouwburg Haarlem. Onderweg vertelt ze over haar grote voorbeelden: Martine Bijl, Bette Midler en ome Leo. Ook vertelt ze over haar vader, die nooit goed kon zeggen dat hij trots op haar was. 'Hij zat altijd te zweten en te puffen in de zaal.' Later kwam dat toch nog goed.

Bij Van Duin op de Achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de Achterbank terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's