Dinsdag in Je zal het maar hebben: Damiano en Serena zitten gevangen in eigen lichaam

Dinsdag in Je zal het maar hebben: Damiano en Serena zitten gevangen in eigen lichaam

Maandag 27 februari 2023 om 15:27

Vanaf dinsdag kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van Je zal het maar hebben. Jurre Geluk gaat op bezoek bij verschillende jongeren die een bijzondere aandoening hebben. Zo gaat hij langs bij Damiano en zijn zus Serena. Ze hebben allebei de ziekte van Huntington, een verzameling van symptomen van ALS, Alzheimer en Parkinson. Jurre concludeert dat ze gevangen zitten in hun eigen lichaam, maar ze wel alles begrijpen wat hij zegt. Ook praat hij met Jowy, die het syndroom van Cantú en hierdoor veel last van overbeharing heeft.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Je zal het maar hebben hieronder.

Het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben is vanaf dinsdag 28 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.

Dinsdag in <em>Je zal het maar hebben</em>: Damiano en Serena zitten gevangen in eigen lichaam Vanaf dinsdag kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van Je zal het maar hebben. Jurre Geluk gaat op bezoek bij verschillende jongeren die een bijzondere aandoening hebben. Zo gaat hij langs bij Damiano en zijn zus Serena. Ze hebben allebei de ziekte van Huntington, een verzameling van symptomen van ALS, Alzheimer en Parkinson. Jurre concludeert dat ze gevangen zitten in hun eigen lichaam, maar ze wel alles begrijpen wat hij zegt. Ook praat hij met Jowy, die het syndroom van Cantú en hierdoor veel last van overbeharing heeft. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Je zal het maar hebben hieronder. Het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben is vanaf dinsdag 28 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's