Lang Leve de Liefde: de uitdrukking 'dat zit wel snor' is niet bekend, "Is dat Utrechts ofzo?"

Lang Leve de Liefde: de uitdrukking 'dat zit wel snor' is niet bekend, "Is dat Utrechts ofzo?"

Dinsdag 28 februari 2023 om 13:04

In Lang Leve de Liefde genieten ze samen van een heerlijke steengrill sessie. Het smaakt heerlijk en dat ontlokt aan de 'kok' de uitdrukking: "Dat zit wel snor!" Zijn date heeft hier nog nooit van gehoord en vraagt zich af het Utrechts is. Hij denkt van niet.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: de uitdrukking 'dat zit wel snor' is niet bekend, &quot;Is dat Utrechts ofzo?&quot; In Lang Leve de Liefde genieten ze samen van een heerlijke steengrill sessie. Het smaakt heerlijk en dat ontlokt aan de 'kok' de uitdrukking: "Dat zit wel snor!" Zijn date heeft hier nog nooit van gehoord en vraagt zich af het Utrechts is. Hij denkt van niet. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Als je hierover zeurt vind ik je geen vent' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: ''Heb jij een hoog libido?'' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Arnold is nog niet aantrekkelijk voor Patty Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's