Esther is klaar met Erik zijn pak: 'Ik heb hem verplaatst' (Een Jaar Van Je Leven)

Esther is klaar met Erik zijn pak: 'Ik heb hem verplaatst' (Een Jaar Van Je Leven)

Dinsdag 28 februari 2023 om 16:48

Esther maakt niet veel vrienden op moment. Zij heeft Erik zijn pak even verplaatst want hij zou nogal stinken. Erik snapt niet waar zij zich zo zorgen om maakt, want hij ruikt niks.

Bekijk hieronder de video.

Esther is klaar met Erik zijn pak: 'Ik heb hem verplaatst' <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> Esther maakt niet veel vrienden op moment. Zij heeft Erik zijn pak even verplaatst want hij zou nogal stinken. Erik snapt niet waar zij zich zo zorgen om maakt, want hij ruikt niks. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Wendy heeft pijnlijke brandblaren op billen na ijs-opdracht Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil eliminatieproef doen om mensen naar huis te sturen Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Esther laat alles om haar draaien: 'Doe maar wat je wil' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's