Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil eliminatieproef doen om mensen naar huis te sturen

Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil eliminatieproef doen om mensen naar huis te sturen

Maandag 27 februari 2023 om 14:45

Gert-Jan is helemaal klaar met de negatieve sfeer in Een Jaar Van Je Leven en daar houdt hij bepaalde mensen verantwoordelijk voor. Gert-Jan kan daar iets aan doen en besluit daarom om de eliminatieproef te doen. Dan kan hij iemand naar huis sturen, al moet hij deze wel zien te winnen want anders is hij zelf de klos. “Ik heb het gevoel dat ik mentaal en fysiek heel sterk ben en heel ver kan komen.”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Gert-Jan wil eliminatieproef doen om mensen naar huis te sturen Gert-Jan is helemaal klaar met de negatieve sfeer in Een Jaar Van Je Leven en daar houdt hij bepaalde mensen verantwoordelijk voor. Gert-Jan kan daar iets aan doen en besluit daarom om de eliminatieproef te doen. Dan kan hij iemand naar huis sturen, al moet hij deze wel zien te winnen want anders is hij zelf de klos. “Ik heb het gevoel dat ik mentaal en fysiek heel sterk ben en heel ver kan komen.” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Wendy heeft pijnlijke brandblaren op billen na ijs-opdracht Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan ruziet met Babette over zender, ‘Je liegt!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's