Een Jaar Van Je Leven: Wendy heeft pijnlijke brandblaren op billen na ijs-opdracht

Een Jaar Van Je Leven: Wendy heeft pijnlijke brandblaren op billen na ijs-opdracht

Vrijdag 24 februari 2023 om 12:18

Bekijk hier hoe Wendy fanatiek halfnaakt over het ijs glijdt.

Even geleden kregen de kandidaten van Een Jaar Van Je Leven een ijskoude opdracht voor hun kiezen. Ze moesten muntgeld uit een groot blok ijs zien te halen om geld te verdienen voor de huishoudpot. De bewoners gingen los en Wendy kwam met het lumineuze idee om in een badpak over het ijs te gaan glijden. Nu blijkt echter dat dit nogal pijnlijke gevolgen heeft, Wendy heeft veel last van de brandblaren op haar billen…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Wendy heeft pijnlijke brandblaren op billen na ijs-opdracht Bekijk hier hoe Wendy fanatiek halfnaakt over het ijs glijdt. Even geleden kregen de kandidaten van Een Jaar Van Je Leven een ijskoude opdracht voor hun kiezen. Ze moesten muntgeld uit een groot blok ijs zien te halen om geld te verdienen voor de huishoudpot. De bewoners gingen los en Wendy kwam met het lumineuze idee om in een badpak over het ijs te gaan glijden. Nu blijkt echter dat dit nogal pijnlijke gevolgen heeft, Wendy heeft veel last van de brandblaren op haar billen… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: 'Esther moet eruit voor Jan Willem zijn bestwil' (video) Bekijk deze video » Wat vinden we van Erik zijn gele pak? 'Oubollig en afschuwelijk, je lijkt wel 60' Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Wendy heeft pijnlijke brandblaren op billen na ijs-opdracht

Actuele video's

Meer actuele video's