Een Jaar Van Je Leven: Esther laat alles om haar draaien: 'Doe maar wat je wil'

Een Jaar Van Je Leven: Esther laat alles om haar draaien: 'Doe maar wat je wil'

Dinsdag 28 februari 2023 om 15:13

Esther weet weer eens de aandacht naar haarzelf toe te trekken. Jan Willem is bijna jarig en voor hem is een drumstel geregeld. Dit was bedoelt als verrassing, maar dat loopt in de soep. Iets waar Esther niet blij mee is. "Doe maar wat je wil. Geniet ervan, doe maar Willem!"

Bekijk hieronder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Esther laat alles om haar draaien: 'Doe maar wat je wil' Esther weet weer eens de aandacht naar haarzelf toe te trekken. Jan Willem is bijna jarig en voor hem is een drumstel geregeld. Dit was bedoelt als verrassing, maar dat loopt in de soep. Iets waar Esther niet blij mee is. "Doe maar wat je wil. Geniet ervan, doe maar Willem!" Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan ruziet met Babette over zender, ‘Je liegt!’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil eliminatieproef doen om mensen naar huis te sturen Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: bewoners voelen zich geïntimideerd door starende Isaac Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's