Jan Slagter over De Verraders: 'Het is een mindfuck, ben er van slag van geweest'

Jan Slagter over De Verraders: 'Het is een mindfuck, ben er van slag van geweest'

Woensdag 1 maart 2023 om 11:18

Jan Slagter is toch wel een van de meest interessante en spraakmakende deelnemers van het nieuwe seizoen van De Verraders, dat vrijdag van start gaat op RTL4. Hoe kijkt de Omroep MAX-directeur terug op zijn deelname: 'Ik vind het een van de beste formats ever, dit zit zo goed in elkaar. Het is een mindfuck en ik ben er best wel een beetje ook van slag van geweest.'

Bekijk het fragment van Shownieuws, dat ook met de andere deelnemers en presentator Tijl Beckand sprak, hieronder

Jan Slagter over <em>De Verraders</em>: 'Het is een <em>mindfuck</em>, ben er van slag van geweest' Jan Slagter is toch wel een van de meest interessante en spraakmakende deelnemers van het nieuwe seizoen van De Verraders, dat vrijdag van start gaat op RTL4. Hoe kijkt de Omroep MAX-directeur terug op zijn deelname: 'Ik vind het een van de beste formats ever, dit zit zo goed in elkaar. Het is een mindfuck en ik ben er best wel een beetje ook van slag van geweest.' Bekijk het fragment van Shownieuws, dat ook met de andere deelnemers en presentator Tijl Beckand sprak, hieronder Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nederland Songfestival 2023: Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight Bekijk deze video » Zien! Eerste beelden van nieuw seizoen 'De Verraders' (Jinek) Bekijk deze video » Nieuwe rel rondom Glennis Grace: 'In scène gezet? You wish.' Bekijk deze video »
TV :

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's