First Dates: beide singles vinden Rob Jetten (D66) woest aantrekkelijk

First Dates: beide singles vinden Rob Jetten (D66) woest aantrekkelijk

<em>First Dates</em>: beide singles vinden Rob Jetten (D66) woest aantrekkelijk Bekijk in de video hierboven een verhaal van Rob Jetten (D66) over energieleveranciers. In First Dates blijkt dat twee singles meerdere overeenkomsten hebben. Ten eerste ontdekken ze dat ze allebei biseksueel zijn. Maar daarbij hebben ze ook nog eens dezelfde smaak. Een van hen bekent namelijk dat hij zijn biseksualiteit ontdekte doen Rob Jetten van D66 in beeld kwam. En zijn tafelgenote kan zich dat helemaal voorstellen. “Het is gewoon een aantrekkelijke man. Meer kan ik er niet over zeggen.” Bekijk de video van First Dates hieronder. First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO3. Je kunt elke aflevering van First Dates terugkijken via Gids.tv. Twitter WALGT van First Dates-deelneemster Jady: 'Totaal niet chique, wannabe nouveau riche' Bekijk deze video » Verguisde Jady in First Dates: 'Hierom moet de man de rekening betalen' (video) Bekijk deze video »
TV :
First Dates: beide singles vinden Rob Jetten (D66) woest aantrekkelijk
Donderdag 2 maart 2023 om 10:50

Bekijk in de video hierboven een verhaal van Rob Jetten (D66) over energieleveranciers.

In First Dates blijkt dat twee singles meerdere overeenkomsten hebben. Ten eerste ontdekken ze dat ze allebei biseksueel zijn. Maar daarbij hebben ze ook nog eens dezelfde smaak. Een van hen bekent namelijk dat hij zijn biseksualiteit ontdekte doen Rob Jetten van D66 in beeld kwam. En zijn tafelgenote kan zich dat helemaal voorstellen. “Het is gewoon een aantrekkelijke man. Meer kan ik er niet over zeggen.”

Bekijk de video van First Dates hieronder.

First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO3. Je kunt elke aflevering van First Dates terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's