Een Jaar Van Je Leven: Esther maakt strikte verjaarsdagplanning voor Jan Willem

Een Jaar Van Je Leven: Esther maakt strikte verjaarsdagplanning voor Jan Willem

Donderdag 2 maart 2023 om 11:28

Jan Willem is 64 geworden, en dat laat Esther niet onopgemerkt in Een Jaar Van Je Leven. Naast dat zij een verjaardagsontbijtje heeft gemaakt voor de jarige. Besluit Esther ook een verjaardagsschema voor Jan Willem te maken. ''Je hebt een schema vandaag, dus je weet waar je moet zijn'' zegt Esther.

Bekijk hieronder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven:</em> Esther maakt strikte verjaarsdagplanning voor Jan Willem Jan Willem is 64 geworden, en dat laat Esther niet onopgemerkt in Een Jaar Van Je Leven. Naast dat zij een verjaardagsontbijtje heeft gemaakt voor de jarige. Besluit Esther ook een verjaardagsschema voor Jan Willem te maken. ''Je hebt een schema vandaag, dus je weet waar je moet zijn'' zegt Esther. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's