Hart van Nederland: heldhaftige automobilisten redden man uit auto te water (video)

Hart van Nederland: heldhaftige automobilisten redden man uit auto te water (video)

Vrijdag 3 maart 2023 om 17:56

<em>Hart van Nederland</em>: heldhaftige automobilisten redden man uit auto te water (video) Bij een heftig ongeval op de A4 bij Schipluiden is vrijdagmiddag een auto ondersteboven in het water terecht gekomen. Door het snelle handelen van andere automobilisten wisten ze het slachtoffer uit de omgeslagen auto te redden. Ze hebben het hoofd van de man enige tijd boven water moeten houden voordat de hulpdiensten ter plaatse kwamen, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: vrachtwagen met kaas in brand op A67, weg richting Eindhoven dicht Bekijk deze video » Bekijk: heftig beeld van steekincident van 10-jarig meisje in Zweden Bekijk deze video » Video: zo jatten vrouwen peperdure kinderwagen uit winkel Aalsmeer Bekijk deze video » Video: politieonderzoek gevonden dode baby in Lekkerkerk gestart Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een heftig ongeval op de A4 bij Schipluiden is vrijdagmiddag een auto ondersteboven in het water terecht gekomen. Door het snelle handelen van andere automobilisten wisten ze het slachtoffer uit de omgeslagen auto te redden. Ze hebben het hoofd van de man enige tijd boven water moeten houden voordat de hulpdiensten ter plaatse kwamen, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's