Zedenrechercheurs schrijven kinderboek 'Sam en het niet-leuke geheim' (RTL Boulevard)

Zedenrechercheurs schrijven kinderboek 'Sam en het niet-leuke geheim' (RTL Boulevard)

Zondag 5 maart 2023 om 22:56

Zedenrechercheurs Wouter Vaessen en Pieter Melsen besloten een boek te schrijven voor kinderen die mogelijk slachtoffer zijn van misbruik en/of verkrachting. Vaak durven jonge slachtoffers uit schaamte of angst niet te praten over wat er gebeurd is. Zodoende blijven ze rondlopen met een geheim.

Sam en het niet-leuke geheim
In RTL Boulevard vertellen Wouter en Pieter over hun heftige beroep waarbij zij deze jonge kinderen moeten verhoren. Op basis van hun ervaringen hebben ze het boek 'Sam en het niet-leuke geheim' geschreven dat in april uitkomt. Ze hopen 'een zaadje te planten' bij kinderen en hen over een drempel heen te helpen zodat slachtoffers hun geheim toch met een volwassene gaan delen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Zedenrechercheurs schrijven kinderboek 'Sam en het niet-leuke geheim' (<em>RTL Boulevard</em>) Zedenrechercheurs Wouter Vaessen en Pieter Melsen besloten een boek te schrijven voor kinderen die mogelijk slachtoffer zijn van misbruik en/of verkrachting. Vaak durven jonge slachtoffers uit schaamte of angst niet te praten over wat er gebeurd is. Zodoende blijven ze rondlopen met een geheim. Sam en het niet-leuke geheimIn RTL Boulevard vertellen Wouter en Pieter over hun heftige beroep waarbij zij deze jonge kinderen moeten verhoren. Op basis van hun ervaringen hebben ze het boek 'Sam en het niet-leuke geheim' geschreven dat in april uitkomt. Ze hopen 'een zaadje te planten' bij kinderen en hen over een drempel heen te helpen zodat slachtoffers hun geheim toch met een volwassene gaan delen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zie: het grootste onderdzoek naar online misbruik ooit: 'Het is ziekelijk' Bekijk deze video »
TV :
Zedenrechercheurs schrijven kinderboek 'Sam en het niet-leuke geheim' (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's