Van onschatbare waarde: VOC-kanon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van onschatbare waarde: VOC-kanon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van onschatbare waarde: VOC-kanon gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering van Van onschatbare waarde zien we Marco, een hobbyduiker die tijdens zijn expeditie een heel bijzonder VOC-kanon in de Atlantische Oceaan. Het is dit object, geborgen uit een wrak van 275 jaar oud, dat hij meeneemt voor de experts. Wat zal dat bijzondere voorwerp daadwerkelijk waard zijn? Alle fragmenten uit deze uitzending Record in Van onschatbare waarde: deelnemer wil 145.000 euro (!) voor horloge Bekijk deze video » ReisnecessaireNaast Marco zien we ook oud-zangeres en radiomaker Marie-Cecile Moerdijk biedt een oude reisnecessaire aan. De reiskoffer bevat de originele inhoud, waaronder een ivoren schoenlepel, flacons en een antieke krultang. Over Van onschatbare waardeIn het programma Van onschatbare waarde krijgen mensen de kans om voorwerpen te verkopen aan een expert. De deelnemers gaan langs bij vier verschillende experts, die allemaal een bod zullen doen. Als een bod eenmaal geaccepteerd is, is het object verkocht en krijgt de deelnemer geen kans meer om met een andere expert te praten. Bekijk ook Massa is Kassa: zo ziet kasteel Peter Gillis er straks uit, mét standbeeld Bekijk deze video » Van onschatbare waarde: hoeveel levert schilderij van Kees Maks op? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 6 March 2023 om 21:24

In de vierde aflevering van Van onschatbare waarde zien we Marco, een hobbyduiker die tijdens zijn expeditie een heel bijzonder VOC-kanon in de Atlantische Oceaan. Het is dit object, geborgen uit een wrak van 275 jaar oud, dat hij meeneemt voor de experts. Wat zal dat bijzondere voorwerp daadwerkelijk waard zijn?

Reisnecessaire
Naast Marco zien we ook oud-zangeres en radiomaker Marie-Cecile Moerdijk biedt een oude reisnecessaire aan. De reiskoffer bevat de originele inhoud, waaronder een ivoren schoenlepel, flacons en een antieke krultang.

Over Van onschatbare waarde
In het programma Van onschatbare waarde krijgen mensen de kans om voorwerpen te verkopen aan een expert. De deelnemers gaan langs bij vier verschillende experts, die allemaal een bod zullen doen. Als een bod eenmaal geaccepteerd is, is het object verkocht en krijgt de deelnemer geen kans meer om met een andere expert te praten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Van onschatbare waarde

Actuele video's

Meer actuele video's