Zie: het is game over voor Gert-Jan (Een Jaar Van Je Leven): 'Maak er wat van jongens'

Zie: het is game over voor Gert-Jan (Een Jaar Van Je Leven): 'Maak er wat van jongens'

Maandag 6 maart 2023 om 20:31

In Een Jaar Van Je Leven had Gert-Jan een plan om een andere speler uit het spel te werken. Maar helaas, Esther heeft zijn informatie doorgespeeld aan Isaac en is nu van alles op de hoogte. Gert-Jan was woest, maar ging gewoon verder met het plan. Dit heeft hem eindelijk de kop gekost. Het is Gert-Jan die Een Jaar Van Je Leven gaat verlaten. Tot grote verdriet van veel bewoners.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Zie: het is game over voor <em>Gert-Jan</em> <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em>: 'Maak er wat van jongens' In Een Jaar Van Je Leven had Gert-Jan een plan om een andere speler uit het spel te werken. Maar helaas, Esther heeft zijn informatie doorgespeeld aan Isaac en is nu van alles op de hoogte. Gert-Jan was woest, maar ging gewoon verder met het plan. Dit heeft hem eindelijk de kop gekost. Het is Gert-Jan die Een Jaar Van Je Leven gaat verlaten. Tot grote verdriet van veel bewoners. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's