Conference League: Lazio Roma - AZ gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Conference League: Lazio Roma - AZ gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Conference League: Lazio Roma - AZ gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing om 18.25 uur, live verslag vanaf 18.45 uur. AZ staat in de knockoutfase van de Conference League tegenover een tegenstander van groot formaat: Lazio Roma, uit de Italiaanse hoofdstad Rome. AlkmaarDe Alkmaarders wonnen in hun groepsfase vijf van de zes wedstrijden. Ze verloren alleen in de vierde ronde, van Apollon Limassol. Het was dus wel duidelijk dat de Alkmaarders naar de volgende ronde zouden gaan. De tegenstander is er echter eentje die waarschijnlijk niet op het lijstje 'favoriete tegenstanders' zal hebben gestaan. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - Lazio Roma (Europa League) Bekijk deze video » Samenvatting AZ - SC Dnipro-1 (Conference League) Bekijk deze video » RomeDie tegenstander komt namelijk uit Rome: Lazio is geen makkelijke tegenstander. Ze doen het dit jaar erg goed in de Serie A: na 25 wedstrijden staat de ploeg van Lorenzo 'The Smoking One' Sarri derde, op twee punten van nummer twee Internazionale. Afgelopen weekend wonnen ze zelfs van koploper Napoli.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing om 18.25 uur, live verslag vanaf 18.45 uur. AZ staat in de knockoutfase van de Conference League tegenover een tegenstander van groot formaat: Lazio Roma, uit de Italiaanse hoofdstad Rome.

Alkmaar
De Alkmaarders wonnen in hun groepsfase vijf van de zes wedstrijden. Ze verloren alleen in de vierde ronde, van Apollon Limassol. Het was dus wel duidelijk dat de Alkmaarders naar de volgende ronde zouden gaan. De tegenstander is er echter eentje die waarschijnlijk niet op het lijstje 'favoriete tegenstanders' zal hebben gestaan.

Rome
Die tegenstander komt namelijk uit Rome: Lazio is geen makkelijke tegenstander. Ze doen het dit jaar erg goed in de Serie A: na 25 wedstrijden staat de ploeg van Lorenzo 'The Smoking One' Sarri derde, op twee punten van nummer twee Internazionale. Afgelopen weekend wonnen ze zelfs van koploper Napoli.

Bekijk hier alle video's en artikelen van UEFA Conference League

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV