Pascal in Lang Leve de Liefde: "Beter scheef erin dan recht ernaast"

Pascal in Lang Leve de Liefde: "Beter scheef erin dan recht ernaast"

Dinsdag 7 maart 2023 om 19:59

In Lang Leve de Liefde lijken Mandy en Pascal ‘gematched’ te zijn op het hebben van de diagnose ADHD. Het stel is dan ook lekker druk en levendig. De twee lachen, spelen en poolen gezellig samen. Als Mandy een treffer maakt, ontlokt dit aan Pascal de uitspraak: "Beter scheef erin dan recht ernaast!" Hij is duidelijk een lolbroek maar Mandy twijfelt, kan het misschien iets serieuzer?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Pascal in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Beter scheef erin dan recht ernaast&quot; In Lang Leve de Liefde lijken Mandy en Pascal ‘gematched’ te zijn op het hebben van de diagnose ADHD. Het stel is dan ook lekker druk en levendig. De twee lachen, spelen en poolen gezellig samen. Als Mandy een treffer maakt, ontlokt dit aan Pascal de uitspraak: "Beter scheef erin dan recht ernaast!" Hij is duidelijk een lolbroek maar Mandy twijfelt, kan het misschien iets serieuzer? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Ik heb rust nodig anders ben ik niet leuk' Bekijk deze video » Nicole in Lang Leve de Liefde: 'Ik kijk NIEMAND in de ogen' Bekijk deze video » Loes in Married At First Sight: 'Soms pakt iemand een andere route' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's