Video: Minister Carola Schouten bezoekt opvanghuis voor alleenstaande vrouwen

Video: Minister Carola Schouten bezoekt opvanghuis voor alleenstaande vrouwen

Woensdag 8 maart 2023 om 19:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Video: Minister <em>Carola Schouten</em> bezoekt opvanghuis voor alleenstaande vrouwen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Op Internationale Vrouwendag maakt minister Carola Schouten zich niet druk over het glazen plafond, maar over de vrouwen aan de onderkant. Wat kan ze voor hen betekenen? Schouten bezocht een opvanghuis voor alleenstaande vrouwen en vertelde in Khalid & Sophie: 'Het zijn bijna hele normale zaken waar ze om vragen.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Minister Carola Schouten bezoekt opvanghuis voor alleenstaande vrouwen

Op Internationale Vrouwendag maakt minister Carola Schouten zich niet druk over het glazen plafond, maar over de vrouwen aan de onderkant. Wat kan ze voor hen betekenen? Schouten bezocht een opvanghuis voor alleenstaande vrouwen en vertelde in Khalid & Sophie: 'Het zijn bijna hele normale zaken waar ze om vragen.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's