François uit MAFS helemaal verliefd maar niet op Wilfred, ''was meteen raak''

François uit MAFS helemaal verliefd maar niet op Wilfred, ''was meteen raak''

Donderdag 9 maart 2023 om 10:37

Het huwelijk van Wilfred en François in MAFS leek in eerste instantie een goedlopend liefdesverhaal. Maar toen het einde naderde voelde François toch geen kriebels voor zijn man. Nu blijkt François wel gelukkig te zijn in de liefde maar niet met Wilfred.

Tankstation
De Limburger vertelde aan RTL Boulevard dat hij de liefde gevonden heeft. De vonk sloeg over op een tankstation, ''het was meteen raak, ik ben verliefd'' vertelt François.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder:

François uit <em>MAFS</em> helemaal verliefd maar <em>niet</em> op Wilfred, ''was meteen raak'' Het huwelijk van Wilfred en François in MAFS leek in eerste instantie een goedlopend liefdesverhaal. Maar toen het einde naderde voelde François toch geen kriebels voor zijn man. Nu blijkt François wel gelukkig te zijn in de liefde maar niet met Wilfred. TankstationDe Limburger vertelde aan RTL Boulevard dat hij de liefde gevonden heeft. De vonk sloeg over op een tankstation, ''het was meteen raak, ik ben verliefd'' vertelt François. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder: Married at First Sight was woensdagavond 8 maart om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
François uit MAFS helemaal verliefd maar niet op Wilfred, ''was meteen raak''

Married at First Sight was woensdagavond 8 maart om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's