Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Van onschatbare waarde kom er een zeer bijzondere miniatuurversie van een prachtig Frans kasteel en twee bijzondere familiestukken voorbij. Voor welke mooie bedragen kunnen de twee van de hand gaan? Alle fragmenten uit deze uitzending Zilveren kasteel in Van onschatbare waarde: ‘Ik heb er 6500 uur aan gewerkt’ Bekijk deze video » ZilversmidNico is gepensioneerd zilversmid. Na zijn pensioen begon hij aan een zilveren miniatuurversie van het Franse kasteel Chambord. Negen jaar en vijfenzestig duizend manuren verder is het kunstwerk eindelijk af. De zilversmid biedt zijn extreem gedetailleerde werk aan. FamiliestukkenVerder komt Halter langs op Paleis Soestdijk, de locatie van dit programma. De Italiaan heeft twee familiestukken meegenomen voor de experts: een weegschaal uit Turijn en een snijmachine uit Alessandria. Hoeveel zullen die twee stukken waard zijn? Bekijk ook Van onschatbare waarde: hoeveel levert schilderij van Kees Maks op? Bekijk deze video » Record in Van onschatbare waarde: deelnemer wil 145.000 euro (!) voor horloge Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 13 maart 2023 om 21:27

In de nieuwe aflevering van Van onschatbare waarde kom er een zeer bijzondere miniatuurversie van een prachtig Frans kasteel en twee bijzondere familiestukken voorbij. Voor welke mooie bedragen kunnen de twee van de hand gaan?

Zilversmid
Nico is gepensioneerd zilversmid. Na zijn pensioen begon hij aan een zilveren miniatuurversie van het Franse kasteel Chambord. Negen jaar en vijfenzestig duizend manuren verder is het kunstwerk eindelijk af. De zilversmid biedt zijn extreem gedetailleerde werk aan.

Familiestukken
Verder komt Halter langs op Paleis Soestdijk, de locatie van dit programma. De Italiaan heeft twee familiestukken meegenomen voor de experts: een weegschaal uit Turijn en een snijmachine uit Alessandria. Hoeveel zullen die twee stukken waard zijn?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Van onschatbare waarde

Actuele video's

Meer actuele video's