ZIE: Esther breekt en wil naar huis! Een Jaar Van Je Leven

ZIE: Esther breekt en wil naar huis! Een Jaar Van Je Leven

Dinsdag 14 maart 2023 om 14:41

Esther slaapt slecht en is ontroostbaar. Ze is moe en wil zich niet meer zo voelen. Ze trekt dan ook de aandacht van andere bewoners die haar willen helpen. Maar niet iedereen heeft begrip voor deze emotionele uitbarsting.

Bekijk het fragment van Een jaar van je leven hieronder:

ZIE: Esther breekt en wil naar huis! <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Esther slaapt slecht en is ontroostbaar. Ze is moe en wil zich niet meer zo voelen. Ze trekt dan ook de aandacht van andere bewoners die haar willen helpen. Maar niet iedereen heeft begrip voor deze emotionele uitbarsting. Bekijk het fragment van Een jaar van je leven hieronder: Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Boze Kim in Een Jaar Van Je Leven: ‘Drank of geen drank, vreemd ga je niet!’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Sasha ligt na ruzie met Bern ‘zonder broek’ bij Jasper in bed Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Wanda dreigt te vertrekken na avontuurtje met Jasper Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's