Video: boeren met honderden trekkers bij lijsttrekkersdebat Den Bosch

Video: boeren met honderden trekkers bij lijsttrekkersdebat Den Bosch

Dinsdag 14 maart 2023 om 21:34

Video: boeren met honderden trekkers bij <em>lijsttrekkersdebat</em> Den Bosch Boeren hebben zich dinsdagavond met honderden tractoren verzameld bij het provinciehuis van Noord-Brabant in Den Bosch waar het landelijk lijsttrekkersdebat wordt gehouden. Het getoeter van de landbouwvoertuigen is tot in het provinciehuis te horen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: auto belandt onder vrachtwagen, bestuurder overleden (video) Bekijk deze video » Toeslagenouder kijkt Vandaag Inside met Rutte: 'Die slang moet aftreden' (video) Bekijk deze video » Zie: Den Helder wordt geterroriseerd door duiven: 'Ik ben het spuugzat' Bekijk deze video »
Nieuws :

Boeren hebben zich dinsdagavond met honderden tractoren verzameld bij het provinciehuis van Noord-Brabant in Den Bosch waar het landelijk lijsttrekkersdebat wordt gehouden. Het getoeter van de landbouwvoertuigen is tot in het provinciehuis te horen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's