Hart van Nederland: auto belandt onder vrachtwagen, bestuurder overleden (video)

Hart van Nederland: auto belandt onder vrachtwagen, bestuurder overleden (video)

Maandag 13 maart 2023 om 20:11

<em>Hart van Nederland</em>: auto belandt onder vrachtwagen, bestuurder overleden (video) Een automobilist is maandagmiddag om het leven gekomen door een aanrijding met een vrachtwagen in Oeffelt (Noord-Brabant). Volgens een woordvoerder van de politie kwam de auto door het ongeluk onder de vrachtwagen terecht, zo meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. HEFTIG: overleden moeder door politie opgegraven terwijl uitvaartdienst nog gaande was, 'Schofterig' (video) Bekijk deze video » NS-machinist overleden na aanrijding met trein bij Maarn (video) Bekijk deze video » Bekijk: vrouw waait van de trap en raakt ernstig gewond in Vlissingen Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is maandagmiddag om het leven gekomen door een aanrijding met een vrachtwagen in Oeffelt (Noord-Brabant). Volgens een woordvoerder van de politie kwam de auto door het ongeluk onder de vrachtwagen terecht, zo meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's