Merel Ek bij Vandaag Inside voor schut gezet met ordinaire foto in plaats van exitpoll

Merel Ek bij Vandaag Inside voor schut gezet met ordinaire foto in plaats van exitpoll

Donderdag 16 maart 2023 om 09:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Merel Ek stond op de verkiezingsavond in Vandaag Inside voor het grote scherm om zo meer uitleg te geven over de exitpoll van drie provincies. Maar zoals het hoort in de talkshow moest er even gelachen worden en komt er heel iets anders in beeld dan een overzicht van de verdeling van de zetels. Bij een foto van twee naakte mensen ligt de hele zaal dubbel, maar Merel durft niet meer op de knop van haar scherm te drukken…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Merel Ek bij <em>Vandaag Inside</em> voor schut gezet met ordinaire foto in plaats van exitpoll Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Merel Ek stond op de verkiezingsavond in Vandaag Inside voor het grote scherm om zo meer uitleg te geven over de exitpoll van drie provincies. Maar zoals het hoort in de talkshow moest er even gelachen worden en komt er heel iets anders in beeld dan een overzicht van de verdeling van de zetels. Bij een foto van twee naakte mensen ligt de hele zaal dubbel, maar Merel durft niet meer op de knop van haar scherm te drukken… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's