Vandaag Inside: Bas Nijhuis is gewond geraakt tijdens het houthakken

Vandaag Inside: Bas Nijhuis is gewond geraakt tijdens het houthakken

Donderdag 16 maart 2023 om 10:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Bas Nijhuis kan een aantal weken niet op het veld staan als scheidsrechter, bij Vandaag Inside is te zien dat Nijhuis gewond is geraakt. Het ongeluk gebeurde tijdens het houthakken, een boomstam viel op zijn arm. Hij brak zijn spaakbeen en nu zit hij in het gips.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Bas Nijhuis is gewond geraakt tijdens het houthakken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bas Nijhuis kan een aantal weken niet op het veld staan als scheidsrechter, bij Vandaag Inside is te zien dat Nijhuis gewond is geraakt. Het ongeluk gebeurde tijdens het houthakken, een boomstam viel op zijn arm. Hij brak zijn spaakbeen en nu zit hij in het gips. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's