Zie: Arjen Lubach over KLM en het CDA in De Avondshow

Zie: Arjen Lubach over KLM en het CDA in De Avondshow

Tuesday 21 March 2023 om 22:22

KLM heeft ruzie met de overheid omdat ze niet willen krimpen. En er was crisisoverleg bij het CDA. Arjen snapt niet waarom zij niet willen krimpen.

Zie: <em>Arjen Lubach</em> over KLM en het CDA in <em>De Avondshow</em> KLM heeft ruzie met de overheid omdat ze niet willen krimpen. En er was crisisoverleg bij het CDA. Arjen snapt niet waarom zij niet willen krimpen. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Avondshow gemist? Nederland op plek 5 gelukkigste landen: 'Word ik ongelukkig van' Bekijk deze video » Arjen Lubach analyseert ontmoeting Xi Jinping en 'Winnie de Poetin' in De Avondshow Bekijk deze video » Video: Arjen Lubach windt zich op over One-Love campagne in De Avondshow Bekijk deze video »
TV :
Zie: Arjen Lubach over KLM en het CDA in De Avondshow

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's