Floortje gaat mee in Mumbai gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee in Mumbai gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee in Mumbai gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vijfde aflevering van Floortje gaat mee zijn Jasper en Floortje aangekomen in de grote miljoenenstad Mumbai, de grootste stad van het grote India. Ze zijn natuurlijk onderweg naar Nepal. Alle fragmenten uit deze uitzending Floortje gaat mee: Irakezen communiceren in speciale taal met waterbuffels Bekijk deze video » SamenlevenFloortje en Jasper lopen een dag mee met politieagent Murlidhar, die er zijn specialiteit van heeft gemaakt om slangen uit benarde posities te bevrijden. Hoe doet hij dat nu toch? Het is in ieder geval een perfect voorbeeld van hoe mensen en dieren op de wereld samen kunnen leven en elkaar kunnen helpen. VerkeerHierna rijden Jasper en Floortje verder door het chaotische verkeer van kleurrijk India. Net als de slangen in het land kan ook de verkeerssituatie in India voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Bekijk ook Floortje gaat mee: Hasan vangt gehandicapte dieren op in Turkije Bekijk deze video » Floortje gaat mee: dieren zwaar verwaarloosd door IS, maar gered door Abu Laith Bekijk deze video »
Uitzending :
Floortje gaat mee in Mumbai gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 23 March 2023 om 21:33

In de vijfde aflevering van Floortje gaat mee zijn Jasper en Floortje aangekomen in de grote miljoenenstad Mumbai, de grootste stad van het grote India. Ze zijn natuurlijk onderweg naar Nepal.

Samenleven
Floortje en Jasper lopen een dag mee met politieagent Murlidhar, die er zijn specialiteit van heeft gemaakt om slangen uit benarde posities te bevrijden. Hoe doet hij dat nu toch? Het is in ieder geval een perfect voorbeeld van hoe mensen en dieren op de wereld samen kunnen leven en elkaar kunnen helpen.

Verkeer
Hierna rijden Jasper en Floortje verder door het chaotische verkeer van kleurrijk India. Net als de slangen in het land kan ook de verkeerssituatie in India voor levensgevaarlijke situaties zorgen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje gaat mee

Actuele video's

Meer actuele video's