Raymond Mens onthult in Vandaag Inside dat een oog niets ziet: ‘Weet niet wat diepte is’

Raymond Mens onthult in Vandaag Inside dat een oog niets ziet: ‘Weet niet wat diepte is’

Donderdag 23 maart 2023 om 12:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Raymond Mens doet in Vandaag Inside een bijzondere onthulling. Het blijkt namelijk dat hij maar met één oog kan zien, met zijn linkeroog ziet hij niets. Hij heeft verder geen problemen met bijvoorbeeld autorijden of plassen, maar de politicoloog heeft geen idee wat diepte is.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Raymond Mens onthult in <em>Vandaag Inside</em> dat een oog niets ziet: ‘Weet niet wat diepte is’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Raymond Mens doet in Vandaag Inside een bijzondere onthulling. Het blijkt namelijk dat hij maar met één oog kan zien, met zijn linkeroog ziet hij niets. Hij heeft verder geen problemen met bijvoorbeeld autorijden of plassen, maar de politicoloog heeft geen idee wat diepte is. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's